Hawk Vision Mastery

De Hawk Vision Mastery het meest unieke en transformerende avontuur dat je kijk op doelgerichtheid, strategie, communicatie en persoonlijke groei volledig zal transformeren. 

  Ontdek de kracht van roofvogels met Hawk Vision Mastery

  Wil je binnen je team of groep het strategisch denken verbeteren, de communicatieve vaardigheden aanscherpen en persoonlijke groei laten ervaren op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden? Dan is Hawk Vision Mastery precies wat je zoekt. 

   Waarom roofvogels?

    Roofvogels zijn meesters in efficiëntie en intuïtie. Ze handelen precies zoals nodig is, nooit meer. Tijdens een avontuur met onze Harris Hawks, leren we iedereen kijken vanuit een helder “helicopter view” naar zijn of haar leven en missie. Iedereen verlaat de sessie met een kristalheldere strategie. 

    • Wil je leren hoe je effecienter kunt communiceren en je strategieën kunt optlmaliseren?
    • Ben je op zoek naar krachtige inzichten om zowel persoonlijk als in je zakelijke leven te groeien?
    • Verlang je naar een diepgaande transformatie die je energie, intuïtie en succes naar ongekende hoogte tilt

    Krachtige inzichten

     Leer van de buizerds om vanuit je kern te communiceren en je lichaamstaal en energie aan te passen of te optimaliseren voor zuivere communicatie. Roofvogels reageren op je gevoelens en gedachten, ze voelen je energie feilloos aan. Iedereen werkt tijdens Hawk Vision Mastery samen met de meest strategische jagers met een focus op optimale efficiëntie, de wolven van de lucht.

      Een diepgaande ervaring

       Deze sessie kan confronterend zijn, maar prachtig tegelijk. Buizerds onthullen je blinde vlekken en helpen je je ware potentieel te ontdekken, Iedereen gaat naar huis met een uitvoerbaar plan, met de focus van de buizers. 

       Bij Hawk Vision Mastery dompel je jezelf onder in de wereld van de roofvogels en leer je van de meester van efficiëntie. Ontdek hoe je, net als deze natuurlijk leiders, je strategisch denken kunt perfectioneren en je communicatie zuiver kunt maken. Sta open voor ongekende helderheid terwijl je jouw blinde vlekken ontdekt en de confrontatie met je ware potentieel aangaat. 

       • Laat je leiden door de wijsheid van de Harris Hawks en maak je klaar voor een diepgaande transformatie. 
       • Je werkt met een groep gelijkgestemden, maar iedereen ontwikkelt een uniek strategisch plan dat past bij zijn of haar behoeften.
       • Iedereen verbind zich met de elementen van de natuur terwijl zij deelnemen aan Hawk Vision Mastery, en zij worden voorbereid om te gaan vliegen in een nieuw energieveld.

       Wat kun je verwachten?

        • Een introductie aan de groep vooraf aan de live dag om hun voor te bereiden op de sessie met de vogels, kennis te maken en vragen te beantwoorden. 
        • Iedereen werkt individueel met verschillende buizerds voor persoonlijke inzichten. 
        • We zullen tijdens de live sessie ons bevinden in een zone of genius, zonder tijdsdruk, volledig in de natuur en het energieveld van de buizerds. 
        • Samenwerken met gelijkgestemden en een intense ervaring die iedereen zal transformeren. 

        Ik heb kennis mogen maken met Sandra en haar buizerds. Wat een geweldige maar confronterende ervaring was dat. Sandra is zo open en eerlijk, deelt al haar kennis met je en daagt je ook vaak uit. Heerlijk vind ik dat. Get ready to soar was iets waar ik naar uitkeek, klaar voor mijn volgende stappen. Met hulp van de vogels de versnelling ingetrapt. Ik hoop nog veel met Sandra te werken. Ik kan niet wachten.

        Angela Wedding

        Directeur AW View

        Sandra is een expert als het aankomt op leiderschap, ondernemerschap, focus en duidelijkheid scheppen! Samen met de roofvogels is dit een onwijs sterk team! Ik heb dit zowel op persoonlijk gebied als tevens later in een 2e sessie ook op business onwijze stappen kunnen en mogen zetten. Het werken met de buizerds stelt je echt scherp op wat ertoe doet en waar je focus naar toe moet gaan. Sandra en de roofvogels wijzen je de weg! Echte aanrader!! Bedankt!!

        Danny van Os de Man

        Eigenaar Marketing Workx

        De meeste antwoorden kunnen we bij onszelf vinden. Sandra heeft de gave om middels haar dieren een helpende hand te zijn in dit proces. Zo heeft Sandra mij geholpen met o.a. knopen doorhakken en een strakke planning te maken. Heel effectief en daarnaast een bijzondere ervaring.

        Mauricio Overman

        Manager Sales

        Interesse?

        Ben je klaar voor deze unieke ervaring? Wil je jouw team, deelnemers, vrienden, of zakelijke groep naar nieuwe hoogten brengen? Stuur ons een offerte aanvraag en ontdek hoe Hawk Vision Mastery jouw leven en business kan transformeren.

        Wij werken met Hawk Vision Mastery met groepen van 5 tot maximaal 10 personen.
        Vanaf € 245 ex. Btw per persoon.

        H.Q. Visionary Leadership Solutions 
        H.O.D.N. Miss mindset BV 
        Burg. Letteweg 12
        3233 AG Oostvoorne