Masters of Strategy

13 & 14 februari 2024

Ben je klaar om je strategisch denken naar een geheel nieuw niveau te tillen?
Doe dan mee met onze tweedaagse intensieve Masters of Strategy activatie.

Deze uitzonderlijke ervaring stelt je in staat om je diepste potentieel te ontketenen en de kunst van strategische planning en focus meester te worden. Leer onder andere waarom biologische angstsysteem een positief startpunt heeft.

Stel jezelf voor, ondergedompeld in de luxueuze omgeving, prachtige natuur en volledige 5 sterren beleving van onze Kasteel de Hooge Vuursche locatie, terwijl je werkt in het strategische focus domein van de roofvogels.

Deze tweedaagse reis is meer dan alleen kennisopbouw en een training; het is een diepgaande verschuiving die we graag “het veranderen van jouw blauwdruk” noemen.

Dag 1
Deze dag ontsluit al direct buitengewone inzichten, terwijl je werkt met de verschillende roofvogels en onze grotere Arenden.
Dag 1 zorgt ervoor dat je strategische downloads ontvangt door te ervaren hoe roofvogels optimale focus kunnen leggen. Om de nieuwe inzichten goed te kunnen verwerken tijdens je slaap (het brein is tot wel 40% actiever ‘s nachts), is overnachten een must tijdens onze Masters of Strategy.

Dag 2
De theorie en ervaring naar jouw persoonlijke praktijk brengen, ervaar je al direct door deze downloads van dag 1 strategisch te implementeren waardoor je jouw pad naar toekomstig succes beter herkent en zelf kunt dupliceren en kunt uitvoeren. Je zult je innerlijke grootsheid herkennen en omarmen, je levensmissie en acties ondernemen die in lijn zijn met je ware (onbewuste) potentieel.

Masters of Strategy introduceert je in het rijk van executive ondernemerschap dat op dit moment misschien buiten bereik lijkt, maar we zullen het je leren naadloos te integreren in jouw persoonlijke leven als ondernemer. Je zult top-level ondernemersbeslissingen nemen die lange termijn groei en winstgevendheid voor je bedrijven en organisaties zullen stimuleren.

Masters of Strategy activeert het verborgen energieveld in jou, op een manier waar de roofvogels normaal in leven. Dit vertalen wij naar optimale focus, zakelijke vaardigheden, natuurlijk leiderschap, aangepaste communicatie, breinkennis, visie en de diversiteit van risico’s herkennen en positief inzetten.

De onderwerpen die aan bod komen:

Neurowetenschappelijke breinkennis
Plannen, strategieën en succes behalen
Uitmuntendheid ontketenen
Meesterschap ontketenen
De kijk van een expert in leiderschap
Strategisch plannen met een scherp oog voor detail
Energie en focus
Strategische uitmuntendheid

Mis deze kans niet om naar nieuwe hoogten te stijgen onder begeleiding van Eddie Tjon Fo (Founder Sparkwise Academie), Sandra Hollaar en onze roofvogels. Deze twee dagen zullen een perfecte mix zijn van binnen- en buitenactiviteiten in een vijf sterren omgeving en beleving. Je hebt tijdens deze tweedaagse exclusieve Master of Strategy toegang tot het privé bos en landgoed.

Grijp de kans om je strategisch denken te transformeren en reserveer vandaag nog je plek voor Masters of Strategy.

Je reis naar strategische uitmuntendheid begint hier.

 

Waar:
Kasteel de Hooge Vuursche

Datum:
13 & 14 februari

Kosten:
€1795 p.p.ex btw

Beperkte plaatsen dus boek op tijd.

Sandra is in mijn ogen toonaangevend in persoonlijke als zakelijke ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten. Natuurlijk leiderschap welteverstaan. Ze weet de wijsheden die dieren & natuur ons graag spiegelen feilloos waar te nemen en door te vertalen naar bijvoorbeeld praktische trainingen en trajecten, waardoor ik als mens op natuurlijke en unieke wijze tot bloei en groei kan komen. Ik ben dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen en ik onderdeel heb kunnen zijn van wat zij de wereld brengt.

Wesley Tax

Orthomoleculair Therapeut

Visionairy leadership solutions verzorgt als vast onderdeel in onze accelerators voor integrators & COO’s  een leiderschapsdag met roofvogels. Sandra zorgt er op haar unieke wijze voor dat zij na deze dag full focus hebben en houden op de doelen van het bedrijf met het leiderschap dat daarvoor nodig is. Met Sandra in het krachtveld van haar roofvogels stappen zorgt voor een enorme activatie en transformatie.

Angélique Piternella

Directeur Share Business Management

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de roofvogelexperience. Sandra zette exact de juiste space waarbinnen ik daadwerkelijk persoonlijke transformatie en natuurlijk leiderschap kon ervaren. Ze is inspirerend, krachtig, intuïtief en vol humor. We waren in een groep maar er was voor iedereen de tijd en ruimte om toch ook een individuele experience te hebben. Geweldig om met de dieren te werken en te zien hoe ze energie spiegelen en je laten ERVAREN (in tegenstelling tot de meeste trainingen waarin vooral mentale concepten gedeeld worden – ook waardevol maar dit is niet te vergelijken). Superbedankt Sandra, ik heb een fantastische dag gehad!

Anne Quaars

Visionary Artist x Marketingstrategist

Ben je op zoek naar een exclusieve mogelijkheid om Masters of Strategy te reserveren als totaalpakket voor jouw team in business, als integraal onderdeel van jouw programma, of om toe te voegen aan de ervaring van je elitaire Mastermind club? Laat ons je begeleiden bij het creëren van een op maat gemaakt en op maat gesneden ervaring die perfect aansluit bij jouw hoge eisen. Masters of Strategy biedt de sleutel tot strategische excellentie en exponentiële groei op het hoogste niveau.
Samen kunnen we jouw strategische ambities naar ongekende hoogten tillen.
H.Q. Visionary Leadership Solutions 
H.O.D.N. Miss mindset BV 
Burg. Letteweg 12
3233 AG Oostvoorne