Bedrijfstrainingen & intensives

Bij Visionary Leadership Solutions bieden we een breed scala aan bedrijfstrainingen en intensives die unieke en diepgaande ervaringen bieden voor teams en organisaties. Of je nu op zoek bent naar een strategisch plan voor je team, een diepere verbinding met je collega’s wilt creëren, of samen met je CEO’s wilt werken aan natuurlijk leiderschap, onze programma’s zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.
Trainingen met roofvogels
Onze trainingen met roofvogels zijn ontworpen voor groepen van 5 tot 10 personen en groepen van 10 tot 20 personen. We houden onze groepen bewust klein om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer volledig kan profiteren van de krachtige interacties met de roofvogels. Hoewel we een breed scala aan onderwerpen kunnen behandelen, is elke training geworteld in de principes van de wetten van de natuur en de lessen die we leren van de roofvogels. Of het nu gaat om het ontwikkelen van doelgerichtheid, focus, strategisch vermogen of het cultiveren van jouw grootste visie, onze trainingen bieden een unieke benadering die je niet alleen inspireert, maar ook transformeert.
Via onze website kun je een aanvraag indienen voor een op maat gemaakte training die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw team of organisatie.

Intensives met wolven

Naast onze trainingen met roofvogels bieden we ook intensives aan met wolven, zoals onze Code of the Wolf Intensive. Deze intensives, die kunnen variëren van 6 tot 8 weken, worden volledig op maat gemaakt en zijn gericht op het stimuleren van high performance leiderschap geïnspireerd door de wetten van de natuur.
Binnen de Code of the Wolf Intensive leren deelnemers vertrouwen op hun intuïtie, zintuigen, geest en lichaam, en op hun diepste verlangens. Door in contact te komen met de energie van de wolven, worden ze voorbereid om hun eigen kracht te omarmen op verschillende niveaus. De interactie met de wolven, die nieuwsgierig en omhullend zijn, biedt een unieke kans voor persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Een blijvende indruk

De ervaring van het omringd zijn door de wolven laat een blijvende indruk achter en biedt deelnemers een bron van kracht en uithoudingsvermogen die ze kunnen benutten wanneer ze het het meest nodig hebben. Deze transformerende ervaring is niet alleen onvergetelijk, maar ook een essentiële stap op weg naar groei en leiderschapsontwikkeling.
Benieuwd naar de unieke ervaring van onze Code of the Wolf Intensive? Dien vandaag nog een aanvraag in via onze website en laat je team zich klaarmaken voor een onvergetelijk avontuur in leiderschapsontwikkeling.