Bedrijfstraingen & intensives

Bij Visionary Leadership Solutions bieden we een breed scala aan bedrijfstrainingen en intensives die unieke en diepgaande ervaringen bieden voor teams en organisaties. Of je nu op zoek bent naar een strategisch plan voor je team, een diepere verbinding met je collega’s wilt creĆ«ren, of samen met je CEO’s wilt werken aan natuurlijk leiderschap, onze programma’s zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.
Trainingen met roofvogels
Onze trainingen met roofvogels zijn ontworpen voor groepen van 5 tot 10 personen en groepen van 10 tot 20 personen. We houden onze groepen bewust klein om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer volledig kan profiteren van de krachtige interacties met de roofvogels. Hoewel we een breed scala aan onderwerpen kunnen behandelen, is elke training geworteld in de principes van de wetten van de natuur en de lessen die we leren van de roofvogels. Of het nu gaat om het ontwikkelen van doelgerichtheid, focus, strategisch vermogen of het cultiveren van jouw grootste visie, onze trainingen bieden een unieke benadering die je niet alleen inspireert, maar ook transformeert.
Via onze website kun je een aanvraag indienen voor een op maat gemaakte training die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw team of organisatie.