Co creations

Wij ontwikkelen graag gepersonaliseerde ervaringen, dagen en intensives voor bedrijven en opleidingen. Hierbij gaan wij verder dan conventionele benadering van teambuilding en leiderschapsontwikkeling.
Bij VLS begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom streven we ernaar om maatwerkoplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie, programma of opleiding.
Onze programma’s zijn ontworpen met het oog op resultaten. Wij bieden op maat gemaakte programma’s die de kracht van de natuur benutten. Met een focus op interactie met onze paarden, roofvogels en wolven creëren we unieke leerkansen die verder gaan dan de standaard.
Angélique Piternella
Angélique PiternellaDirecteur Share Business Management
Lees verder
"Visionairy leadership solutions verzorgt als vast onderdeel in onze accelerators voor integrators & COO's een leiderschapsdag met roofvogels. Sandra zorgt er op haar unieke wijze voor dat zij na deze dag full focus hebben en houden op de doelen van het bedrijf met het leiderschap dat daarvoor nodig is. Met Sandra in het krachtveld van haar roofvogels stappen zorgt voor een enorme activatie en transformatie".
Co Creations