Get ready to Soar

Natuurlijk leiderschaps activatie dag

Zijn jullie klaar om het leiderschap te versterken en jezelf opnieuw te ontdekken? Durven jullie het krachtveld te betreden van de roofvogels?

Onze roofvogels zullen de geheimen onthullen van alertheid, waarneming en bewustzijn. Hun scherpe blik doorgrondt elk detail, en ze leren ons dat onze visie onbegrensd kan zijn. De roofvogels inspireren ons om te handelen met precisie en vastberadenheid.

Get ready to soar biedt een buitengewone kans om jezelf te onderdompelen in de wereld van deze krachtige vogels. Deze dag is een samenkomst van natuur, inspiratie, en innerlijke groei, geleid door Sandra Hollaar, een expert in natuurlijk leiderschap.

Wat kun je als groep verwachten?

  • Een exclusieve activatie in natuurlijk leiderschap
  • Persoonlijke interactie met diverse roofvogels, van uilen tot arenden
  • Een unieke kans om de kracht en energie van de roofvogels te ervaren
  • Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en innerlijk leiderschap
  • Het overwinnen van innerlijke twijfels en het verleggen van je eigen grenzen

Onze missie

Roofvogels zijn meesters in natuurlijk leiderschap en ze zullen je tijdens Get ready to soar helpen te verbinden met je authentieke zelf. Onze missie is om je dichter bij de roofvogels te brengen om je te laten ervaren hoe ze je kunnen inspireren en in activatie kunnen brengen. Tijdens deze dag betreed je het krachtveld van de roofvogels en zal je zelf met ze gaan samenwerken. Dit is een ervaring die je natuurlijk leiderschap in je diepste core zal gaan versterken.

 

Sandra is in mijn ogen toonaangevend in persoonlijke als zakelijke ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten. Natuurlijk leiderschap welteverstaan. Ze weet de wijsheden die dieren & natuur ons graag spiegelen feilloos waar te nemen en door te vertalen naar bijvoorbeeld praktische trainingen en trajecten, waardoor ik als mens op natuurlijke en unieke wijze tot bloei en groei kan komen. Ik ben dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen en ik onderdeel heb kunnen zijn van wat zij de wereld brengt.

Wesley Tax

Orthomoleculair Therapeut

Visionairy leadership solutions verzorgt als vast onderdeel in onze accelerators voor integrators & COO’s  een leiderschapsdag met roofvogels. Sandra zorgt er op haar unieke wijze voor dat zij na deze dag full focus hebben en houden op de doelen van het bedrijf met het leiderschap dat daarvoor nodig is. Met Sandra in het krachtveld van haar roofvogels stappen zorgt voor een enorme activatie en transformatie.

Angélique Piternella

Directeur Share Business Management

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de roofvogelexperience. Sandra zette exact de juiste space waarbinnen ik daadwerkelijk persoonlijke transformatie en natuurlijk leiderschap kon ervaren. Ze is inspirerend, krachtig, intuïtief en vol humor. We waren in een groep maar er was voor iedereen de tijd en ruimte om toch ook een individuele experience te hebben. Geweldig om met de dieren te werken en te zien hoe ze energie spiegelen en je laten ERVAREN (in tegenstelling tot de meeste trainingen waarin vooral mentale concepten gedeeld worden – ook waardevol maar dit is niet te vergelijken). Superbedankt Sandra, ik heb een fantastische dag gehad!

Anne Quaars

Visionary Artist x Marketingstrategist

Praktische informatie

Sandra Hollaar leidt je door een vernieuwende benadering van leiderschap gebaseerd op psychologie, gedragswetenschap, eeuwenoude wijsheid en persoonlijke ervaringen.
Geniet van een heerlijke lunch in het landgoed of te midden van de natuur.
Vlieg met verschillende roofvogels, waaronder valken, uilen, buizerds en arenden.
Leg blijvende afspraken met jezelf vast en internaliseer deze op een diepe laag.
We hebben een onvergetelijke ervaring met elkaar.

Deze dag is een kans om nooit te vergeten, een ervaring voor in de boeken. Onze professionele fotograaf legt alle vliegmomenten vast, zodat je een tastbare herinnering hebt aan deze impactvolle live dag.

 

Je kunt deze dag bij ons boeken voor:
10 tot 20 personen

Prijs:
Vanaf € 395,- ex btw per persoon

Klaar om te leiden en te vliegen met je team in business, boardmembers, als integraal onderdeel van je programma, of met je business club?

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze unieke reis naar leiderschap en persoonlijke groei.

H.Q. Visionary Leadership Solutions 
H.O.D.N. Miss mindset BV 
Burg. Letteweg 12
3233 AG Oostvoorne