Get ready to Soar: Natuurlijk leiderschaps activatie dag

Zijn jullie klaar om het leiderschap te versterken en jezelf opnieuw te ontdekken? Durven jullie het krachtveld te betreden van de roofvogels?
Onze roofvogels zullen de geheimen onthullen van alertheid, waarneming en bewustzijn. Hun scherpe blik doorgrondt elk detail, en ze leren ons dat onze visie onbegrensd kan zijn. De roofvogels inspireren ons om te handelen met precisie en vastberadenheid.
Get ready to soar biedt een buitengewone kans om jezelf te onderdompelen in de wereld van deze krachtige vogels. Deze dag is een samenkomst van natuur, inspiratie, en innerlijke groei, geleid door Sandra Hollaar, een expert in natuurlijk leiderschap.
Wat kun je als groep verwachten

Wat kun je als groep verwachten?

– Een exclusieve activatie in natuurlijk leiderschap
– Persoonlijke interactie met diverse roofvogels, van uilen tot arenden
– Een unieke kans om de kracht en energie van de roofvogels te ervaren
– Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en innerlijk leiderschap
– Het overwinnen van innerlijke twijfels en het verleggen van je eigen grenzen

Onze missie

Roofvogels zijn meesters in natuurlijk leiderschap en ze zullen je tijdens Get ready to soar helpen te verbinden met je authentieke zelf. Onze missie is om je dichter bij de roofvogels te brengen om je te laten ervaren hoe ze je kunnen inspireren en in activatie kunnen brengen. Tijdens deze dag betreed je het krachtveld van de roofvogels en zal je zelf met ze gaan samenwerken. Dit is een ervaring die je natuurlijk leiderschap in je diepste core zal gaan versterken.

Praktische informatie

  • Sandra Hollaar leidt je door een vernieuwende benadering van leiderschap gebaseerd op psychologie, gedragswetenschap, eeuwenoude wijsheid en persoonlijke ervaringen.
  • Geniet van een heerlijke lunch in het landgoed of te midden van de natuur.
  • Vlieg met verschillende roofvogels, waaronder valken, uilen, buizerds en arenden.
  • Leg blijvende afspraken met jezelf vast en internaliseer deze op een diepe laag.
  • We hebben een onvergetelijke ervaring met elkaar.
Deze dag is een kans om nooit te vergeten, een ervaring voor in de boeken. Onze professionele fotograaf legt alle vliegmomenten vast, zodat je een tastbare herinnering hebt aan deze impactvolle live dag.
Je kunt deze dag bij ons boeken voor : 10 tot 20 personen
Prijs : Vanaf € 395,- ex btw per persoon
Klaar om te leiden en te vliegen met je team in business, boardmembers, als integraal onderdeel van je programma, of met je business club? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze unieke reis naar leiderschap en persoonlijke groei.
Praktische informatie

Offerte aanvragen