Hawk Vision Mastery 5 tot 10 personen

De Hawk Vision Mastery het meest unieke en transformerende avontuur dat je kijk op doelgerichtheid, strategie, communicatie en persoonlijke groei volledig zal transformeren.
Ontdek de kracht van roofvogels met Hawk Vision Mastery
Wil je binnen je team of groep het strategisch denken verbeteren, de communicatieve vaardigheden aanscherpen en persoonlijke groei laten ervaren op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden? Dan is Hawk Vision Mastery precies wat je zoekt.
Hawk Vision
Waarom Roofvogels

Waarom roofvogels?

Roofvogels zijn meesters in efficiëntie en intuïtie. Ze handelen precies zoals nodig is, nooit meer. Tijdens een avontuur met onze Harris Hawks, leren we iedereen kijken vanuit een helder “helicopter view” naar zijn of haar leven en missie. Iedereen verlaat de sessie met een kristalheldere strategie.
  • Wil je leren hoe je effecienter kunt communiceren en je strategieën kunt optlmaliseren?
  • Ben je op zoek naar krachtige inzichten om zowel persoonlijk als in je zakelijke leven te groeien?
  • Verlang je naar een diepgaande transformatie die je energie, intuïtie en succes naar ongekende hoogte tilt?

Krachtige inzichten

Leer van de buizerds om vanuit je kern te communiceren en je lichaamstaal en energie aan te passen of te optimaliseren voor zuivere communicatie. Roofvogels reageren op je gevoelens en gedachten, ze voelen je energie feilloos aan. Iedereen werkt tijdens Hawk Vision Mastery samen met de meest strategische jagers met een focus op optimale efficiëntie, de wolven van de lucht.

Een diepgaande ervaring

Deze sessie kan confronterend zijn, maar prachtig tegelijk. Buizerds onthullen je blinde vlekken en helpen je je ware potentieel te ontdekken, Iedereen gaat naar huis met een uitvoerbaar plan, met de focus van de buizers.
Bij Hawk Vision Mastery dompel je jezelf onder in de wereld van de roofvogels en leer je van de meester van efficiëntie. Ontdek hoe je, net als deze natuurlijk leiders, je strategisch denken kunt perfectioneren en je communicatie zuiver kunt maken. Sta open voor ongekende helderheid terwijl je jouw blinde vlekken ontdekt en de confrontatie met je ware potentieel aangaat.
  • Laat je leiden door de wijsheid van de Harris Hawks en maak je klaar voor een diepgaande transformatie.
  • Je werkt met een groep gelijkgestemden, maar iedereen ontwikkelt een uniek strategisch plan dat past bij zijn of haar behoeften
  • Iedereen verbind zich met de elementen van de natuur terwijl zij deelnemen aan Hawk Vision Mastery, en zij worden voorbereid om te gaan vliegen in een nieuw energieveld.

Wat kun je verwachten?

  • Een introductie aan de groep vooraf aan de live dag om hun voor te bereiden op de sessie met de vogels, kennis te maken en vragen te beantwoorden.
  • Iedereeen werkt individueel met verschillende buizerds voor persoonlijke inzichten.
  • We zullen tijdens de live sessie ons bevinden in een zone of genius, zonder tijdsdruk, volledig in de natuur en het energieveld van de buizerds.
  • · Samenwerken met gelijkgestemden en een intense ervaring die iedereen zal transformeren.
Danny van Os de Man
Danny van Os de ManEigenaar Marketing Workx
Lees verder
Sandra is een expert als het aankomt op leiderschap, ondernemerschap, focus en duidelijkheid scheppen! Samen met de roofvogels is dit een onwijs sterk team! Ik heb dit zowel op persoonlijk gebied als tevens later in een 2e sessie ook op business onwijze stappen kunnen en mogen zetten. Het werken met de buizerds stelt je echt scherp op wat ertoe doet en waar je focus naar toe moet gaan. Sandra en de roofvogels wijzen je de weg! Echte aanrader!! Bedankt!!
Angela Wedding
Angela Wedding Directeur AW View
Lees verder
Ik heb kennis mogen maken met Sandra en haar buizerds. Wat een geweldige maar confronterende ervaring was dat. Sandra is zo open en eerlijk, deelt al haar kennis met je en daagt je ook vaak uit. Heerlijk vind ik dat. Get ready to soar was iets waar ik naar uitkeek, klaar voor mijn volgende stappen. Met hulp van de vogels de versnelling ingetrapt. Ik hoop nog veel met Sandra te werken. Ik kan niet wachten.
Mauricio Overman
Mauricio Overman Manager Sales
Lees verder
De meeste antwoorden kunnen we bij onszelf vinden. Sandra heeft de gave om middels haar dieren een helpende hand te zijn in dit proces. Zo heeft Sandra mij geholpen met o.a. knopen doorhakken en een strakke planning te maken. Heel effectief en daarnaast een bijzondere ervaring.
Wesley Tax
Wesley Tax Orthomoleculair Therapeut
Lees verder
Sandra is in mijn ogen toonaangevend in persoonlijke als zakelijke ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten. Natuurlijk leiderschap welteverstaan. Ze weet de wijsheden die dieren & natuur ons graag spiegelen feilloos waar te nemen en door te vertalen naar bijvoorbeeld praktische trainingen en trajecten, waardoor ik als mens op natuurlijke en unieke wijze tot bloei en groei kan komen. Ik ben dankbaar dat ik Sandra heb leren kennen en ik onderdeel heb kunnen zijn van wat zij de wereld brengt.
Angélique Piternella
Angélique PiternellaDirecteur Share Business Management
Lees verder
Visionairy leadership solutions verzorgt als vast onderdeel in onze accelerators voor integrators & COO's een leiderschapsdag met roofvogels. Sandra zorgt er op haar unieke wijze voor dat zij na deze dag full focus hebben en houden op de doelen van het bedrijf met het leiderschap dat daarvoor nodig is. Met Sandra in het krachtveld van haar roofvogels stappen zorgt voor een enorme activatie en transformatie"
Anne Quaars
Anne QuaarsVisionary Artist x Marketingstrategist
Lees verder
Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met de roofvogelexperience. Sandra zette exact de juiste space waarbinnen ik daadwerkelijk persoonlijke transformatie en natuurlijk leiderschap kon ervaren. Ze is inspirerend, krachtig, intuïtief en vol humor. We waren in een groep maar er was voor iedereen de tijd en ruimte om toch ook een individuele experience te hebben.

Maatwerk en Off Grid

Hawk Vision Mastery wordt gegeven in Oostvoorne, Zuid-Holland. We kunnen ook naar eigen locaties komen door Nederland en België. Elke Hawk Vision Mastery sessie is afgestemd op de behoeften van jouw groep, want bij ons is geen “one size fits all”.

Interesse?

Ben je klaar voor deze unieke ervaring? Wil je jouw team, deelnemers, vrienden, of zakelijke groep naar nieuwe hoogten brengen? Stuur ons een offerte aanvraag en ontdek hoe Hawk Vision Mastery jouw leven en business kan transformeren.
Wij werken met Hawk Vision Mastery met groepen van 5 tot maximaal 10 personen. Vanaf € 245 ex. Btw per persoon.

Offerte aanvragen