Intensives met wolven

Voor bedrijven bieden wij op maat gemaakte intensive met wolven aan, zoals de unieke “Code of the wolf” intensive. Deze intensive, ontworpen als 6 tot 8 weken durende capsules, zijn ideaal voor teams, klantengroepen, mastermind-sessies, bestuursleden, en als onderdeel van specifieke trajecten of opleidingen.
Onze Code of the wolf intensives worden volledig afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Het is een high-performance leiderschaps activatie traject dat draait om het nemen van verantwoordelijkheid en actie, geïnspireerd door de wetten van de natuur.
Binnen de intensive draait alles om het maken van keuzes. Volgens de principes van de natuur heeft iedereen de mogelijkheid om waarde te ontvangen, maar het vereist het nemen van verantwoordelijkheid en het zetten van acties op gemaakte keuzes.
Tijdens de Code of the wolf intensive streven we naar meer plezier, kracht, keuzes, moed, vrijheid, rust, innerlijke vrede, spel, initimiteit, energie en legacy. We geloven dat ware kracht niet komt uit stilstand, maar door op te staan en het krachtveld in te stappen.
Mentorship

Deelnemen aan insentive

Deelnemers aan de intensive leren snel en diep in zichzelf te zakken op een aardse en alerte manier, geïnspireerd door wolven. Alertheid vanuit een neutraal veld, zonder oordeel, is een van de kostbaarste lessen die wolven kunnen bieden. Dit leert deelnemers te vertrouwen op hun intuïtie, zintuigen, geest en lichaam, en op hun soul source.
De Code of the wolf intensive bereidt deelnemers voor op het ontvangen en integreren van de kracht van de wolven op verschillende niveaus. Wolven, nieuwsgierig en omhullend, zullen de deelnemers van de intensives individueel benaderen. In de onvoorspelbaarheid van de wolven energie schuilt alle kracht. Er is geen angst voor agressie; we streven altijd naar het hoogst haalbare, door een wolf benaderd te worden als zij doen bij hun eigen familie.
Deze ervaring, omringd door wolven, zal diep in het geheugen gegrift staan als een unieke beleving die de deelnemers voorziet van kracht en uithoudingsvermogen. Het is contact maken met de ziel, een activatie die een blijvende impact heeft. De wolven schenken hun energie aan de deelnemers, en deze kracht blijft bij hen, precies waar ze dit het hardste nodig zullen hebben. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een onvergetelijke en transformerende ervaring, is de Code of the wolf intensive de sleutel tot groei en leiderschapsontwikkeling.

Ben jij klaar voor de code van de wolven?

Stuur ons dan een offerte aanvraag en laten we in gesprek gaan hoe we de Code of the wolf intensive voor jullie kunnen gaan inzetten.
Goed om te weten: Wij werken met de Code of the wolf intensives met groepen van minimaal 5 tot maximaal 12 personen. De intensives zijn ingericht voor een tijdsduur van 6 tot 8 weken, met meerdere live dagen.
Vanaf € 1595,- p.p.

Intensives met wolven aanvragen