Masters of Strategy

Ben je klaar om je strategisch denken naar een geheel nieuw niveau te tillen? Doe dan mee met onze tweedaagse intensieve Masters of Strategy activatie.
Deze uitzonderlijke ervaring stelt je in staat om je diepste potentieel te ontketenen en de kunst van strategische planning en focus meester te worden. Leer onder andere waarom biologische angstsysteem een positief startpunt heeft.
Stel jezelf voor, ondergedompeld in de luxueuze omgeving, prachtige natuur en volledige 5 sterren beleving van onze Kasteel de Hooge Vuursche locatie, terwijl je werkt in het strategische focus domein van de roofvogels.
Deze tweedaagse reis is meer dan alleen kennisopbouw en een training; het is een diepgaande verschuiving die we graag “het veranderen van jouw blauwdruk” noemen.
Masters of strategy
Master of strategy

Dag 1

Deze dag ontsluit al direct buitengewone inzichten, terwijl je werkt met de verschillende roofvogels en onze grotere Arenden.
Dag 1 zorgt ervoor dat je strategische downloads ontvangt door te ervaren hoe roofvogels optimale focus kunnen leggen. Om de nieuwe inzichten goed te kunnen verwerken tijdens je slaap (het brein is tot wel 40% actiever ‘s nachts), is overnachten een must tijdens onze Masters of Strategy

Dag 2

De theorie en ervaring naar jouw persoonlijke praktijk brengen, ervaar je al direct door deze downloads van dag 1 strategisch te implementeren waardoor je jouw pad naar toekomstig succes beter herkent en zelf kunt dupliceren en kunt uitvoeren. Je zult je innerlijke grootsheid herkennen en omarmen, je levensmissie en acties ondernemen die in lijn zijn met je ware (onbewuste) potentieel.
Masters of Strategy introduceert je in het rijk van executive ondernemerschap dat op dit moment misschien buiten bereik lijkt, maar we zullen het je leren naadloos te integreren in jouw persoonlijke leven als ondernemer. Je zult top-level ondernemersbeslissingen nemen die lange termijn groei en winstgevendheid voor je bedrijven en organisaties zullen stimuleren.
Masters of Strategy activeert het verborgen energieveld in jou, op een manier waar de roofvogels normaal in leven. Dit vertalen wij naar optimale focus, zakelijke vaardigheden, natuurlijk leiderschap, aangepaste communicatie, breinkennis, visie en de diversiteit van risico’s herkennen en positief inzetten.
De onderwerpen die aan bod komen:
– Neurowetenschappelijke breinkennis
– Plannen, strategieën en succes behalen
– Uitmuntendheid ontketenen
– Meesterschap ontketenen
– De kijk van een expert in leiderschap
– Strategisch plannen met een scherp oog voor detail
– Energie en focus
– Strategische uitmuntendheid

Mis deze kans niet om naar nieuwe hoogten te stijgen onder begeleiding Sandra Hollaar en onze roofvogels. Deze twee dagen zullen een perfecte mix zijn van binnen- en buitenactiviteiten in een vijf sterren omgeving en beleving. Je hebt tijdens deze tweedaagse exclusieve Master of Strategy toegang tot het privé bos en landgoed.

Grijp de kans om je strategisch denken te transformeren en reserveer vandaag nog je plek voor Masters of Strategy
Je reis naar strategische uitmuntendheid begint hier.

Waar: Kasteel de Hooge Vuursche
Kosten: € 1795 p.p.ex btw

Ben je op zoek naar een exclusieve mogelijkheid om Masters of Strategy te reserveren als totaalpakket voor jouw team in business, als integraal onderdeel van jouw programma, of om toe te voegen aan de ervaring van je elitaire Mastermind club? Laat ons je begeleiden bij het creëren van een op maat gemaakt en op maat gesneden ervaring die perfect aansluit bij jouw hoge eisen. Masters of Strategy biedt de sleutel tot strategische excellentie en exponentiële groei op het hoogste niveau. Samen kunnen we jouw strategische ambities naar ongekende hoogten tillen