Code of the wolf 1:1 Mentorship

Transformeer je zakelijk meesterschap

Ben jij klaar voor een ongekende transofrmatie in zowel je zakelijk als persoonlijk leven? Het Code of the wolf 1:1 mentorship een exclusieve mentorshipprogramma samengesteld door Sandra Hollaar – ervaren ondernemer, zakelijk mentor en leiderschapsexpert.

Een unieke mix van meesterschap

Sandra Hollaar brengt een unieke mix van ervaring als succesvolle serieondernemer, zakelijk mentor, praktisch psycholoog, valkenier, equinetherapeut en expert in wolf gedrag en leiderschap. Sandra’s aanpak is diepgeworteld in de principes van de natuur, geïnspireerd door haar nauwe samenwerking met dieren.
Mentorship

Persoonlijke begeleiding - Exclusieve ervaringen

In de zakenwereld kunnen persoonlijke uitdagingen zowel jouw privé geluk als ondernemerssucces belemmeren. Sandra is meer dan alleen een mentor; ze is een ware activator. Na succesvolle begeleiding van honderden ondernemers, biedt ze een 1:1 zakelijk mentorship, strategisch advies en een diep begrip van de persoonlijke aspecten van ondernemerschap. Haar ondersteuning overstijgt het gewone.

Diepgaande ervaringen

We werken in containers van meerdere livedagen die zijn ontworpen om je innerlijk potentieel te activeren.
01. Masters of strategy
We geven een kick-off met een tweedaagse Masters of Strategy: Changing the blueprint. Hierin werken we twee dagen met de buizerds om de grootsheid in jou te activeren. We gaan strategisch werken vanuit activatie in grootsheid. We zullen tijdens deze tweedaagse de downloads planmatig gaan doorvoeren en de koers voor jouw business gaan inzetten. Deze tweedaagse is incl. overnachting op een exclusieve locatie op de Veluwe.
Topics die voorbij zullen komen tijdens Masters of Strategy
  • Plan, strategize & succeed
  • Unleashing Excellence
  • Unleashing Mastery
  • The Hawk’s perspective
  • Planning with a Hawk’s Vision
  • The Power of Hawk like insight
  • Energy & Focus
  • Strategic Excellence
02. Code of the wolf – 4 daagse overnachting bij de wolven
In de winter hebben we een 4-daagse exclusieve overnachting bij de wolven in een luxe lodge. Wat hier zal gaan gebeuren zal beyond words zijn, we slapen hier 3 nachten tussen de wolven. Worden wakker met de wolven en gaan slapen met de wolven. Tijdens deze dagen zal er een veld geopend worden. We durven niet te zeggen wat hier zal gaan gebeuren met jou, en wat de uitkomst zal zijn. Maar we zullen je meenemen in het energieveld van de wolven om hier iets groots te gaan ontwikkelen en te gaan implementeren in je onderneming. Dit is een zeer exclusieve experience, we zullen een wildpark voor onszelf hebben. Onze ochtendwandeling en avondwandeling zal onder de sterren en tussen de wolven zijn.
Leading with herd intelligence – 2 daagse incl. overnachting met de paarden
In deze tweedaagse blijft niets onzichtbaar. Alles wat er nog verborgen ligt zullen we tijdens deze tweedaagse vrijheid gaan geven zodat het leiderschap volledig tot activatie kan komen op alle lagen. We doen dit tijdens deze dagen vanuit de kracht van de kudde en in verbinding met de aarde. Zie deze tweedaagse als een medicine horse way, zonder woorden kunnen we tijdens deze dagen door eventuele emotionele en mentale blokkades doorbreken om exponentiele groei en ontwikkeling te bevorderen c.q. te garanderen. Tijdens deze dagen kunnen allerlei zaken aan bod komen, never a dull moment laten we maar zeggen. We zullen werken aan verschillende onderwerpen.
Deze tweedaagse zal een diepe activatie geven, oude en niets meer opleverende patronen voor eens en altijd doorbreken, vanuit een helende en zachte energie. Het veld wat tijdens deze dagen wordt neergezet vanuit de kracht van de kudde zal een gevoel van “gedragen worden door de aarde” integreren bij je.
Side note: Dit is geen paardencoaching, dit is een horse way activation.
04. Eaglequest
Een 1:1 live dag met de roofvogels incl. de Eagle en de Eaglequest. Tijdens deze dag zijn gaan we werken aan de upgrade van al het al reeds doorgevoerde. De eaglequest is een 30 dagen durende activatie. Waar we gedurende 30 dagen het perspectief van de Eagle in zullen zetten op jou en jouw business.
05. Code of the wolf – tweedaagse tussen de wolven
Tegen het einde van het traject rond nemen we je mee naar onze wolven. We gaan hier dan twee dagen achtereenvolgend heen om bij ze te zijn. Dit is inclusief 2 overnachtingen. Ik kan je geen woorden geven wat hier energetisch met jou zal gaan gebeuren. Maar je zal op zielsniveau contact gaan maken met jezelf. Hierna is alles anders.

Zoom sessies en exclusieve toegang

Naast live ervaringen geniet je van twee a vier wekelijkse Zoomsessies, toegang tot samengestelde lessen en automatische uitnodigingen voor openbare Live events zoals Soar and activate en is er gedurende dit jaar een kort lijntje via What’s app of Voxer met Sandra.

Boek een call

Code of the wolf geeft je een jaar toegang tot exclusieve ervaringen, persoonlijke begeleiding en transformerend zakelijk leiderschap en activaties. Wij werken hierop enkel op invite only concept en vragen daarom ook bij serieuze interesse een call aan te vragen. Dit kan door het invullen van onderstaand formulier.