Founder

Sandra Hollaar heeft een indrukwekkende staat van dienst van 20 jaar als succesvol serie ondernemer, bedrijfsmentor, praktisch psycholoog, valkenier, equitherapeut, wolvenspecialist in leiderschapsgedrag, is moeder van 2 en een groot fanaat van kickboksen.
Dankzij haar nauwe samenwerking met dieren leeft en onderneemt Sandra vanuit de diepgewortelde principes van de natuur. Ze heeft een passie voor het activeren van ondernemers en teams in hun innerlijke natuur, om zo hun natuurlijk leiderschap te bevorderen. Het is dit werk waar ze echt blij en gelukkig van wordt.

Een epische transformatie

Of het nu gaat om zeer exclusieve trajecten met Sandra als jouw persoonlijke 1:1 bedrijfsmentor of slechts een dagdeel een bedrijfstraining volgt met een groep, de transformatie die zij teweegbrengt met behulp van haar dieren is ronduit episch. Bij haar kun je terecht voor sparring en strategisch advies op alle niveaus van ondernemerschap, en met haar enthousiasme omarmt ze ook de persoonlijke aspecten van het ondernemerschap.
Sandra is veel meer dan alleen een sparringpartner, strateeg of vertrouwenspersoon; ze is een ware activator. Ze heeft zich bewezen als een gerespecteerde bedrijfsmentor voor honderden ondernemers en heeft verschillende succesvolle leiderschapsactivatieprogramma’s ontwikkeld voor ondernemers en teams in het bedrijfsleven. Met Sandra aan jouw zijde, kun je rekenen op een partner die je zowel professioneel als persoonlijk ondersteunt en inspireert.