Over ons

Binnen ons bedrijf Visionary Leadership Solutions (VLS) geloven wij dat ware groei en succes voortkomen uit authentiek leiderschap en een diepgaande verbinding met onze natuur. Bij VLS is ons team het kloppende hart van onze visie, en we zijn vastbesloten om uitzonderlijke resultaten te behalen voor onze klanten.

Onze teamleden: Een bron van trots

Ons team bestaat uit een krachtige groep individuen, elk met een indrukwekkend trackrecord in hun respectievelijke vakgebieden. Ze brengen expertise, passie en toewijding mee naar alles wat we doen.

 

Onze gedeelde missie: Het overstijgen van verwachtingen

Onze gezamelijke missie is duidelijk geweldige dingen realiseren voor onze klanten. Bij VLS streven we ernaar om voortduren de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, ongeacht het niveau binnen onze organisatie.

 

Onze kernwaarden: Het DNA van VLS

Onze bedrijfscultuur wordt gedefinieerd door een reeks kernwaarden die ons DNA weerspiegelen:

  • Authenticiteit: Bij VLS koesteren we authenticiteit. We streven ernaar authentiek te zijn in onze benadering van natuurlijk leiderschap en moedigen onze klanten aan om hun eigen authentieke leiderschapsstijl te ontdekken.
  • Verbondenheid: We erkennen de diepgaande verbondenheid tussen de natuur en mensheid en streven ernaar dit bewustzijn bij onze klanten te vergroten.
  • Bewustzijn: VLS moedigt onze klanten aan om bewust te zijn van hun omgeving en hun innerlijke leiderschapspotentieel.
  • Empathie: We benadrukken empathie als een essentiële eigenschap van natuurlijke leiders en moedigen onze klanten aan om deze te ontwikkelen.
  • Gedeeld leiderschap: VLS moedigt onze klanten aan om gedeeld leiderschap te omarmen en samen te werken met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken.
  • Groei: We streven ernaar onze klanten te helpen groeien op alle niveaus.
  • Vertrouwen: VLS verankert vertrouwen in leiderschap en moedigt onze klanten aan om vertrouwen op te bouwen met hun teamleden en stakeholders.
  • Flexibiliteit: We moedigen onze klanten aan om flexibel te zijn in hun leiderschap en mee te bewegen met veranderende omstandigheden.
  • Verantwoordelijkheid: We benadrukken het belang van verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen leiderschap en de impact daarvan op anderen.

Bij VLS streven we naar een wereld waarin natuurlijk leiderschap en duurzame verbindingen centraal staan. We verwelkomen u om deel uit te maken van deze reis naar groei en leiderschapstransformatie. Samen kunnen we de wereld positief beïnvloeden.

 

H.Q. Visionary Leadership Solutions 
H.O.D.N. Miss mindset BV 
Burg. Letteweg 12
3233 AG Oostvoorne